20/11/2017 ΕΜΕΔΙΠ 4ος Κύκλος 2017: Εκπαιδευτικά Μαθήματα μέσω διαδικτύου

ΕΜΕΔΙΠ 4ος Κύκλος 2017: Εκπαιδευτικά Μαθήματα μέσω διαδικτύου  
 

Share

31,054 total
17 live
2,706 video
Views:
Για την είσοδο σας στη live μετάδοση ή το album εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό που σας έχει σταλεί.
Εάν είστε ήδη χρήστης κάντε login. Εάν ξεχάσετε τον κωδικό, επιλέξτε υπενθύμιση.

Για να εγγραφείτε εδώ.

Για να δείτε το πρόγραμμα πατήστε εδώ.

  

Η Σύγχρονη Ολιστική Προσέγγιση στη Θεραπεία του Σακχαρώδους Διαβήτη Τύπου 2

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

H Eταιρία Μελέτης Παθήσεων Διαβητικού Ποδιού (Ε.ΜΕ.Δ.Ι.Π.) σε συνεργασία με τo Νοσοκομείo «Λαϊκό» Αθήνας, διοργανώνουν από κοινού εκπαιδευτικά μαθήματα μέσω διαδικτύου για το έτος 2017 με θέμα: «Η Σύγχρονη Ολιστική Προσέγγιση στη Θεραπεία του Σακχαρώδους Διαβήτη Τύπου 2».
Στις θεματικές ενότητες του κύκλου αυτού συζητούνται οι κλινικές καταστάσεις που προβληματίζουν τον Ιατρικό κόσμο στην αντιμετώπιση του Σακχαρώδους Διαβήτη και των προβλημάτων των κάτω άκρων καθώς και η σφαιρική αντιμετώπισή τους σε νοσοκομειακό και κυρίως εξωνοσοκομειακό επίπεδο.
Όλοι όμως γνωρίζουμε ότι σε κάθε κλινική ενότητα υπάρχουν σίγουρα κάποια σημεία που χρειάζονται ιδιαίτερη συζήτηση. Υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά σχετικά με τη θεραπευτική προσέγγιση που ακολουθεί μετά το οξύ επεισόδιο στην καθημερινή κλινική αντιμετώπιση του διαβητικού αρρώστου από τις διάφορες ειδικότητες ή εξειδικεύσεις. Αυτοί οι προβληματισμοί σας ενδιαφέρουν άμεσα τους εκπαιδευτές.
Σας παρακαλούμε λοιπόν να στείλετε μέσω e-mail τα σημεία/ερωτήσεις που θέλετε να διευκρινισθούν αναφορικά με τη θεματολογία του μαθήματος μέχρι και δυο ημέρες πριν την έναρξη του κάθε μαθήματος. 
Το σχετικό e-mail είναι [email protected].
Τα εκπαιδευτικά μαθήματα θα μεταδίδονται από το www.emedip.tv και από το www.livemedia.gr. Θα υπάρχει πεδίο εισαγωγής κωδικού πρόσβασης, μέσω του οποίου θα γίνεται η ταυτοποίηση των χρηστών, αλλά και ο υπολογισμός του χρόνου παρακολούθησής τους.
Αυτό θα δώσει τη δυνατότητα στην Ε.ΜΕ.Δ.Ι.Π. να απονείμει πιστοποιητικό παρακολούθησης στους χρήστες που θα παρακολουθήσουν από μακριά. Το πρόγραμμα είναι αναρτημένο στο site της Ε.ΜΕ.Δ.Ι.Π.: www.emedip.gr
Όσοι επιθυμείτε να λάβετε κωδικό πρόσβασης, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210 6048260 με την κυρία Μαρία Σχισμένου.
Στη διάρκεια των μαθημάτων θα είναι δυνατή η υποβολή γραπτών ερωτήσεων μέσω εργαλείου chat.

Περιμένουμε την ενεργό συμμετοχή σας.


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Ο συντονιστής του προγράμματος

Δρ. Χρήστος Μανές
Πρόεδρος Ε.ΜΕ.Δ.Ι.Π.