21/05/2015 ΕΜΕΔΙΠ 2ος Κύκλος 2015: Εκπαιδευτικά Μαθήματα μέσω διαδικτύου

ΕΜΕΔΙΠ 2ος Κύκλος 2015: Εκπαιδευτικά Μαθήματα μέσω διαδικτύου  
 

Share

20,506 total
181 live
12,838 video
Views:
Αν δεν έχετε εγγραφεί, παρακαλώ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΕΔΩ για να παραλάβετε (στο προσωπικό σας e-mail) κωδικό πρόσβασης για τη ζωντανή μετάδοση και τα αποθηκευμένα videos των Μαθημάτων.

[Σημείωση: O χρόνος παρακολούθησης προσμετράται μόνο μέσω υπολογιστή, iPhone και iPad].

Για το πρόγραμμα πατήστε εδώ.

​Αγαπητοί Συνάδελφοι,

H Eταιρία Μελέτης Παθήσεων ∆ιαβητικού Ποδιού (Ε.ΜΕ.∆.Ι.Π.) σε συνεργασία με τα ∆ιαβητολογικά Κέντρα των Νοσοκομείων α) «ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ» Θεσσαλονίκης και β) «Λαϊκό» Αθήνας, διοργανώνουν από κοινού εκπαιδευτικά μαθήματα μέσω διαδικτύου για το έτος 2015 με θέμα: «∆ιαβήτης, Επιπλοκές, Σφαιρική προσέγγιση του ∆ιαβητικού ασθενούς στην κλινική πράξη».

Στις θεματικές ενότητες του κύκλου αυτού συζητούνται οι κλινικές καταστάσεις που προβληματίζουν τον Ιατρικό κόσμο στην αντιμετώπιση του Σακχαρώδους ∆ιαβήτη και των προβλημάτων των κάτω άκρων καθώς και η σφαιρική αντιμετώπισή τους σε νοσοκομειακό και κυρίως εξωνοσοκομειακό επίπεδο.

Όλοι όμως γνωρίζουμε ότι σε κάθε κλινική ενότητα υπάρχουν σίγουρα κάποια σημεία που χρειάζονται ιδιαίτερη συζήτηση. Υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά σχετικά με τη θεραπευτική προσέγγιση που ακολουθεί μετά το οξύ επεισόδιο στην καθημερινή κλινική αντιμετώπιση του διαβητικού αρρώστου από τις διάφορες ειδικότητες ή εξειδικεύσεις. Αυτοί οι προβληματισμοί σας ενδιαφέρουν άμεσα τους εκπαιδευτές.

Σας παρακαλούμε λοιπόν να στείλετε μέσω e-mail τα σημεία/ερωτήσεις που θέλετε να διευκρινισθούν αναφορικά με τη θεματολογία του μαθήματος μέχρι και δυο ημέρες πριν την έναρξη του κάθε μαθήματος. Το σχετικό e-mail είναι [email protected].

Τα εκπαιδευτικά μαθήματα θα μεταδίδονται ζωντανά μέσω Ιnternet από το www.emedip.tv και από το www.livemedia.gr. Θα υπάρχει πεδίο εισαγωγής κωδικού πρόσβασης, μέσω του οποίου θα γίνεται η ταυτοποίηση των χρηστών, αλλά και ο υπολογισμός του χρόνου παρακολούθησής τους.

Αυτό θα δώσει τη δυνατότητα στην Ε.ΜΕ.∆.Ι.Π. να απονείμει πιστοποιητικό παρακολούθησης στους χρήστες που θα παρακολουθήσουν από μακριά. Το πρόγραμμα είναι αναρτημένο στο site της Ε.ΜΕ.∆.Ι.Π.: www.emedip.gr

Όσοι επιθυμείτε να λάβετε κωδικό πρόσβασης, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 210 6048260 με την κυρία Zέτα Ταραζώνα.

Στη διάρκεια των μαθημάτων θα είναι δυνατή η υποβολή γραπτών ερωτήσεων μέσω εργαλείου chat. Περιμένουμε την ενεργό συμμετοχή σας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Ο συντονιστής του προγράμματος
∆ιευθυντής Παθολογικού Τμήματος & ∆ιαβητολογικού Κέντρου
Γ.Π.Ν. «ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ» Θεσσαλονίκης
∆ρ. Χρήστος Μανές
Πρόεδρος Ε.ΜΕ.∆.Ι.Π.